Gemeente Steenbergen en Interprofs leiden interventieteam op.

Posted by on Oct 29, 2011 in Uncategorized | 0 comments

De Gemeente Steenbergen heeft Interprofs gevraagd om het interventieteam op te leiden. Na het scholen van een groot gedeelte van de baliemedewerkers heeft de Gemeente het initiatief genomen om een interventieteam samen te stellen. Dit team schiet medewerkers te hulp indien zij te maken krijgen met vormen van agressie die zij zelf niet kunnen de-escaleren. Wij feliciteren de Gemeente Steenbergen met deze stap. Het getuigt van goed werkgeverschap, preventief denken en oprechte zorg voor de medewerker. Proficiat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>