Opvang en nazorg voor en door leidinggevenden

Posted by on Nov 19, 2011 in Uncategorized | 0 comments

In het kader van veilig werken is een opleidingstraject gestart waarbij leidinggevenden van zorginstellingen de handvatten krijgen aangereikt om medewerkers nog beter te coachen en te begeleiden bij het omgaan met lastig, grensoverschrijdend en agressief gedrag. Daarnaast is aandacht besteed aan het thema opvang en nazorg. Bij dit laatste thema gaat het erom op welke wijze de leidinggevende het beste de medewerker kan ondersteunen bij de verwerking van een schokkende of traumatische gebeurtenis. Alle leidinggevenden die tot nog toe hieraan hebben deelgenomen zijn enthousiast. Zij beoordelen de trainingen met een gemiddelde eindbeoordeling van 8,45.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>