Digitaal leren en informeren

Posted by on Jan 26, 2015 in Uncategorized | Comments Off

Digitaal leren en informeren

Ons digitale platform wordt ingezet als leeromgeving, bijvoorbeeld in de vorm van een digitaal leslokaal of een digitale zorgomgeving. Met behulp van video- en audiofragmenten, documenten en presentaties kunt u snel en gemakkelijk informatie aan medewerkers, studenten en cliënten ter beschikking stellen en toetsen met vragenlijsten, tests en puzzels.

Het delen van kennis en ervaringen wordt gestimuleerd door diverse themagerchte forums ter beschikking te stellen aan de gebruikers van het platform.

Toepassingen binnen het opleidingen
Door uw leerlingen, studenten of medewerkers een digitale leeromgeving ter beschikking te stellen, creëert u een digitaal klaslokaal dat tijd en plaatsonafhankelijk benaderd kan worden.

U kunt een deel van de les digitaal aanbieden, huiswerkopdrachten, vervolg- of verdiepingsmodules op deze manier aanbieden.

Bij de toepassingen in het basisonderwijs kunnen ouders of leidinggevende of coaches in het digitale klaslokaal meekijken bij de uitleg van de leraar, docent of trainer en zo de leerling, medewerker of student ondersteunen.

De omgeving is ook bruikbaar om uw klanten extra te ondersteunen. Zo kunt u bijvoorbeeld een digitale behandelkamer maken waarbij de patient de uitleg van de arts, verpleegkundige of verzorgende nog een keer kan bekijken. Inhoudelijke informstie kunt u ook ter beschikking stellen evenals het verstrekken van een duidelijke instructie via videomateriaal.

Er is heel veel mogelijk en dat allemaal voor slechts enkele euro’s per jaar per gebruiker.

Informatie
Wilt u meer weten over deze mogelijkheden en hoe u de ontwikkeling van leerlingen verder kunt stimuleren? Wij komen graag bij u langs voor een nadere kennismaking. Dat doen wij ook als u op dit moment geen concrete vraag heeft. Elke goede relatie begint met een prettig contact en daar werken wij graag aan mee. Hieronder vindt u onze contactgegevens.