Verrijk uw organisatie met een digitaal klaslokaal

Posted by on Jan 26, 2015 in Uncategorized | 0 comments

Hoe kunt u nog meer rekening houden met individuele verschillen in de klas? Op welke wijze kunt u de ouders meer betrekken bij wat er zich in het klaslokaal afspeelt? Is er een mogelijkheid om de leerlingen verder te ondersteunen zodat zij betere resultaten kunnen behalen? Dit alles is mogelijk met een digitaal klaslokaal.

Met behulp van laagdrempelige software kunt u samen met ons een digitaal klaslokaal maken waarmee u de ontwikkeling van leerlingen verder kunt ondersteunen. Ook ouders kunnen toegang krijgen tot dit digitale klaslokaal en zo hun kind(eren) helpen, steunen en stimuleren op een wijze die past bij wat de leraar of lerares in het echte klaslokaal verteld heeft.

Het digitale klaslokaal biedt veel mogelijkheden. Hieronder treft u enkele van deze mogelijkheden aan. De faciliteiten van de software worden elk jaar samen met onze gebruikers verder uitgebreid zodat het up to date blijft en blijft passen bij uw wensen en behoeften.

• Gemakkelijke toegang tot lesstof en lesdocumentatie.
• Huiswerk en de bijbehorende uitleg is beschikbaar onafhankelijk van tijd en plaats.
• Inzetbaar binnen en buiten het ‘normale’ leslokaal.
• Geschikt voor tablet en computer.
• Leerlingen beschikken over oefentoetsen.
• Met behulp van video’s en audiofragmenten wordt het leren leuker.
• Met behulp van puzzels wordt kennis getoetst en het logisch redeneren gestimuleerd.
• Diverse fora bieden ondersteuning aan leraar, ouder en leerling.
• Gemakkelijk in te richten en te onderhouden.
• Ook leerlingen kunnen input leveren.
• Flexibel en met een frisse uitstraling.
• Statistieken bieden gebruiksinformatie aan de leraar, de leerling en de ouders.
• Voor slechts enkele euro’s per leerling per jaar.

Informatie
Wilt u meer weten over deze mogelijkheden en hoe u de ontwikkeling van leerlingen verder kunt stimuleren? Wij komen graag bij u langs voor een nadere kennismaking. Dat doen wij ook als u op dit moment geen concrete vraag heeft. Elke goede relatie begint met een prettig contact en daar werken wij graag aan mee. Hieronder vindt u onze contactgegevens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>